KIRJOITTAJA

Olen Reneta, 16-vuotias tyttö etelä-suomen alueella. Olen harrastanut keppihevosia vuodesta 2011 Villivarsan innoittamana ja harrastan ratsastusta myös oikeilla hevosilla. Harrastan myös kirjoittamista ja valokuvaamista, mutta ratsastus ja keppihevoset ovat rakkaimmat harrastukseni.

Rakastan suomenhevosia keppihevosmaailmassa paljon, jonka vuoksi kasvatan rotua. Oikeilla hevosilla lempirotuni on ehdottomasti islanninhevonen, jonkarotuinen oma hoitohevosenikin on.
Casanenten perustin vuonna 2013, mutta minulla on ollut myös aikaisempia kauppakeppihevostalleja ennen sitä. Sain kuitenkin ensimmäisen kangashevoseni vuonna 2011. 
Kameranani toimii Nikon D5100 ja puhelimeni on iPhone 5s, joiden avulla pidänkin tätä blogia pystyssä. Instagramissa tallini voi löytää @casanente ja myös snapchatissa samalla käyttäjänimellä. Henkilökohtaista instagramiani ja muita somejani en valitettavasti jaa.

Kilpailen keppihevosilla melko aktiivisesti melkein joka viikonloppu. Suosikkiluokkani ovat kür ja tyyliesteluokat, jonka vuoksi en enää kovin usein kilpaile aikaesteluokissa. Yritän kilpailla hevosillani tasapuolisesti, mutta liian monesti mukaan lähtevät suomenhevoseni. 
Olen musamaultani melko nirso, ja rakastan rockmusiikkia kaikissa genreissään. Erityisesti heavy metal- ja glam rock ja glam metal ovat suosikkejani. Kuuntelen paljon kasarisuuruuksia ja ysärirokkiakin, enkä pidä nykymusiikista ollenkaan.

Tykkään omaperäisestä hevoskatraasta ja siksi jokainen hevoseni on luonteeltaan täysin omalaatuinen. Rakastan hieman pyöreää ja laiskaa luonnetta, mutta tallistani löytyy myös pari säpäkkää kuumakallea. Myyn hevosia ja varusteitani ahkerasti, mutten kinumisesta tai pyynnöstä.
Oon melko lyhyt kaveri, enemmän poniratsastaja. Minulla on yksi hoitohevonen, Hektór 6v. Olen ratsastanut yhdeksän vuotta, aina samalla tallilla. Käyn tallilla nykyään kuudesti viikossa, joten aika on rajallinen keppihevosissakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommentoi jos pidit tekstistä tai jos siinä oli jotakin väärin, rakentava palaute ja kritiikkikin on hyvän maun rajoissa sallittua :)!
Toivottavasti tykkäsit tekstistä, jos on kysyttävää - kysy!