lauantai 23. joulukuuta 2017

joulun viimeinen ratsastustunti


Tänään, lauantaina 23.12 ratsastettiin jouluajan viimeiset ratsastustunnit. Olemme joululomalla tammikuun alkuun asti!
Hevosina meillä oli uusi, ratsastajia ihastuttanut ja kauhistuttanut oldenburg-ori OJ. Sitten Coma, Kuutti, Hurre, Fauna ja Ritsa-poni. Totoro myös teki yhden poniestetunnin.
Reippaat ratsastajamme puhkuivat intoa liukkaista ja lumisista keleistä huolimatta! Kävimme myös lumimyräkkä-maastossa.
Kuutti-poni pääsi kunnolla töihin ratsastajansa Aidan kanssa. Ponilla on kunnon luksusvarusteet pehmustetuilla hihnoilla! Kuutti on sopeutunut hyvin eikä ole ollut mitään moitittavaa.
Sessile ratsasti paljon hoitoponillaan Faunalla. Ensin koulua ja puomityöskentelyä, sitten vielä poniestetunnin. Fauna ei ole mestari esteillä ja harrastaa paljon temppuilua ja kieltelyä, joten sen kanssa on rutkasti vielä tekemistä! 


Tänään meille syntyi suomenhevosorivarsa. Nimetön vielä toistaiseksi! Kyseessä on suokkitammamme SES Tähkäpään, eli Tähkän ja Kriminalistin, eli Kriisin jälkeläinen. Ori on vilkas ja luonteikas, joten odotan siitä kivaa projektia!
Kävin myös Helsingistä hakemassa uuden tuntihevosen Rion. Se on kirjava, 12-vuotias pintabian ori. Rio ei ole elämässäkään kertaakaan ollut tuntihevonen, joten ensimmäiset kuukaudet menee harjoitellessa uraa! Rio on kiltti, mutta todella herkkä joten sen kanssa täytyy olla rauhallinen, muttei suinkaan liian varovainen.

Hyvää joulua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommentoi jos pidit tekstistä tai jos siinä oli jotakin väärin, rakentava palaute ja kritiikkikin on hyvän maun rajoissa sallittua :)!
Toivottavasti tykkäsit tekstistä, jos on kysyttävää - kysy!