tiistai 21. kesäkuuta 2016

Uusi ulkoasu ja kuulumisia

Pitkästä aikaa, moi! Ajattelin nyt kesällä postata hieman useammin. Kuvailtua tulee tavallista enemmän ja jo tänäkesänä ollaan saatu upeita kuvia! Myös uudistin blogin ulkoasun hieman kesäisemmäksi, nyt on vähän vihreä teema. Syksyllä sitten taas uutta!
Mulle on tullut aika monta uutta hevosta. Muunmuassa suomen puoliveriruuna Helmilehdon All Hell's Breakin' Loose "Breikki", englannintäysiveritamma Wingella Wang "Wanda", welsh part bred tamma Whole Lotta Love "Whola" ja shetlanninponiori CHE Santa Cruz "Cruz". Myös Nuppu, Funk, Tämpy ja Tassu ovat lähteneet kohti uusia seikkailuja.

Myös talliin on saapunut Iridessa-niminen nuorukainen, joka on Friikin pikkusisko. Olemme käyneet kaksissa eri kilpailuissa tyyliesteluokissa ja voittaneet molemmat, tästä on superhyvä aloittaa neljäveen ura!
Sisarukset Friikki ja Iridessa. Iridessalla on suitsissaan juurivoitettu tyyliluokan ensimmäinen ruusuke. Sisarukset ovat samasta kankaasta, mutteivat muuten omista ulkonäöllisesti yhteisiä asioita.
Uudet ponit Whole Lotta Love, eli Whola joka tuli vaihdossa Roxyyn & CHE Santa Cruz, jonka tilasin Fritzin tekijältä Kht Cherieltä :)

Vanhat tutut Ripi ja Lettu ovat vieläkin messissä! Koko Casanenten poppoo toivottaa hieman myöhässä hyvää alkanutta kesää ja hieman ajoissa hyvää juhannusta!

∞ RenetaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommentoi jos pidit tekstistä tai jos siinä oli jotakin väärin, rakentava palaute ja kritiikkikin on hyvän maun rajoissa sallittua :)!
Toivottavasti tykkäsit tekstistä, jos on kysyttävää - kysy!