tiistai 16. helmikuuta 2016

Helmikuu

Moikka kaikki! Oon unohtanut vähän postailla teille, mutta tässä nyt pientä väkäilyä siitä mitä meille oikeastaan kuuluu. 
Muuten, minä pääsin arvontojen kautta SM-kilpailuihin! Kisailen estemestaruudessa ja korkeushypyssä Tempesta's Live And Let Die - toisinsanoen Lettu - nimisellä hevosella. Tosin vähän jänskättää, joudunko perumaan jos oikeiden hevosten estekisat sattuu tuohon tielle, huoh.

Käytiin Tammikuun lopussa Epoossa pienissä kilpailuissa, jotka (luojan kiitos) järkättiin sisäsalissa! Tosi kivat kilpailut, järjestäjinä olivat Kht Wonderday ja Kht Ystävientila. Hengasin siellä Ezzylian ja Sessilen kanssa, sijoituksia tuli pari.
  • Friikki 1sija hevosnäyttelystä (Sessilen esittämä)
  • Friikki 2sija kürissa 
  • Undi 1sija poninäyttelyssä
  • Lettu 2sija hevosnäyttelyssä
  • Lettu 3sija tyyliluokassa
  • Funk 9sija 80-90 aikaluokassa
  • Funk 2sija 70-80 aikaluokassa
  • Funk 2sija six bar jumpissa.
Undi sai myös palkintoja Sessilen ratsastamana. Eli todella hyvin meni nämäkin kilpailut! Luulin olevani täydessä ruosteessa, mutta läpäisinkin tuon 80-90cm hyvällä ajalla ja nollalla virhepisteellä.
Kürissa kaaduin, mutta nousin ylös ja jatkoin siitä huolimatta - jee :DD

Watti muuten muuttaa pois tallistani, ja vaihdoin sen nuorempaan irlannincob-oriin Tämpyyn. Watti alkaa olla hieman liian tylsä minulle, kun en kerkeä sitä liikuttamaan ja se on päässyt vain juoksemaan tarhassa eikä edes kilpailemaan.
Nyt se muuttaa Kht Metsäniitylle ja minulle tulee siis pieni projektiori tänne, joten sitä saatte seurailla huhtikuun lopussa kun saan sen SM-kilpailuissa! Tassu lähtee myös ehkä, se on hiljaisessa myynnissä / vaihdossa uuteen, hyvään kotiin.
Friikki tähänasti saamistaan palkinnoista. Kuvailin oreja tässä yksi päivä palkintoja hevosten päällä ja tulikin kivoja kuvia, niitä voi selailla enemmän meikäkäisen instaramissa @casanente.
Olen kyllä erittäin tyytyväinen, että hankin tuon hevosen. Se on ollut minulla alle kaksi kuukautta, mutta tiedän jo nyt, miten paljon se sopii talliini täydellisesti.

Aldonkin pitäisi saapua lähipäivinä, ihan mahtavaa saada uutta puoliveristä talliin! Odotan innolla, että pääsen Aldon kanssa maastoesteilemään, mihin aion painottaa sen! Woho, uusi kenttähevonen hyvällä kisataustalla, suoraansanottuna aika unelma. Tänään olisi myös projektina valmistella talvitalli.
∞ Reneta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommentoi jos pidit tekstistä tai jos siinä oli jotakin väärin, rakentava palaute ja kritiikkikin on hyvän maun rajoissa sallittua :)!
Toivottavasti tykkäsit tekstistä, jos on kysyttävää - kysy!