sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vuoden aloitus

Moikka! Vuosi on vaihtunut ja tarkkasilmäisimmätkin voivat jo nähdä, että blogin ulkoasu on muuttunut talven lumisen maiseman yhteydessä. Bannerin kuva tosin ei ole kovin talvinen, mutta saa nyt kelvata koska sitä tehdeässän tietokoneellani ei ollut yhtäkään tallessa olevaa lumikuvaa, tai muuten talvista kuvaa. Jouduin turvautumaan kesäkuviin.

Asiasta kolmanteen, minulle on muuttanut uusi welshtamma Crendey's Unique Flower eli tutummin Nuppu, meillä tosin kutsumme myös kultakalaksi huumorimielellä. Ratsastin 2.12, eli eilen tällä ensimmäistä kertaa ja voin sanoa, että oli todella mukava, kevyt poni joka jää varmasti minulle ainakin kesäksi! Pientä "draamaa" sattui, kun tiedotin ponin tulevan minulle, mutta siitä päästin pois silkalla järjellä. Minulle muuttaa myös puoliveriori Aldo, jonka pitäisi saapua lähipäivinä.


Jos joku ei ole lukenut tarkkaan, tai lukee vain blogia niin jos haluaa tallin elämää paremmin seurailla, instagramissa Casanenten löytää nimimerkillä @casanente!
Tässä muutama ottamani kuva Letusta pihalla, ja löysin laatikosta aikoinaan ostamani ruudullinen fleeceloimen, joka sopii Letulle kuin silmät päähän! <3


Tilasin luottoponintekijältäni Ezzylialta taas itse itselleni joululahjan, eli kun sain rahaa, päätin toteuttaa unelmieni keppihevosen. Avatulla villaharjalla, karvakankainen suokkiori pienellä tähdellä. Ystävä auttoi hädässä ja tekaisi minulle tällaisen, ja pienellä enosaa vänkytyksellä myös kanget!

∞ Reneta

4 kommenttia:

 1. Heippa!
  Ihana blogi, mutta vaikka tuo lumisade kuva onkin tosi kiva niin teksti meinaa vähän hukkua siihen muuten tosi hyvä blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se olisi tarkoitus vaihtaa pois kun vain viitsisi värvätä aikaa :D Kiitos!

   Poista
 2. Toi sammalpuron blogi on mun mielestä yhtä hyvä kuin tää sun

  VastaaPoista

Hei! Kommentoi jos pidit tekstistä tai jos siinä oli jotakin väärin, rakentava palaute ja kritiikkikin on hyvän maun rajoissa sallittua :)!
Toivottavasti tykkäsit tekstistä, jos on kysyttävää - kysy!