perjantai 7. elokuuta 2015

Vironmatka


Oltiin Kht Sukanvarren, äitini ja isäni kanssa Virossa sunnuntaista (2.8) torstaihin (6.8). Oli tosi kivaa, reissattiin Helsingistä Tallinnaan ja Tallinnasta Pärnuhun! Ponit oli mukana, mulla oli mukana Coda ja Kundi. Sukanvarrella, tutummin Ezzylialla oli luottoheppansa Aapo ja Bella.
Tultiin Pärnuhun ja ratsasteltiin vähän puistossa, mutta siitä ei ole kuvia. Käytiin rannassa ja syömässä ja niin, ei kauhean erikoista.

Toisena päivänä käytiin illemmalla samassa puistossa (ylin kuva) ja siinä samalla rannalla auringonlaskun aikaan. Oli nättiä! Kuvasaldoa kertyi hieman. Alempana parhaimpia.



Mulla on näissä kuvissa jotain sairaan hauskaa meneillään Codan kanssa, päätelkää itse mitä..




Minä ja Coda kyseisessä puistossa. Vesijuttu on joku puiston "taide" juttu, mutta ei siitä ollut kovin kiellettyä mennä kahlaamaan. Ei ollut edes likaista, ihme! Coda vähän ihmetteli tuota vettä ja ihmispaljoutta, mutta meni tosi hyvin!




Kolmessa kuvassa, jossa on ruunikko hevonen on Ezzylia ja Aapo, yhdessä kuvassa Ezzylia ja Coda. Muuten, Ezzylia on Codan hoitaja #tärkeääfaktaa. Eli siis tuossakin oltiin kyseisessä puistossa, oli vähän hämärää kun ei ollut katulamppuja, mutta pienellä muokkauksella sain kuvat niin, ettei niistä tulisi järjetöntä silmäsyöpää!








Kuvissa minä ja kaunis Coda, toisiksi viimeisimmässä Ezzylia ja hänen hevosensa Aapo. Tosiaan, oli kiva, mutta epäkuvauksellinen auringonlasku joskus varttia vaille kymmenen aikaan!
















Pieni kuvaspämmi loppuun. Heippa!


∞ Reneta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommentoi jos pidit tekstistä tai jos siinä oli jotakin väärin, rakentava palaute ja kritiikkikin on hyvän maun rajoissa sallittua :)!
Toivottavasti tykkäsit tekstistä, jos on kysyttävää - kysy!