sunnuntai 30. elokuuta 2015

One on one


Kotiuduttiin lauantaina oikealta tallilta, minne menin aamulla 8.30 ja tulin vasta kolmen aikaan kotiin, jolloin Kht Piafflon Sessile tupsahti meille hetkeksi, eli viiteen asti. Ridailtiin vähän Piafflon Piculla ja minun Undilla, Picu oli siis ollut mulla ylläpidossa ja meni nyt takaisin kotiin. Ridailin vähän Watilla, mutta kun hepan kiinnitys aukesi taas, luovutin ja vein sen takaisin talliin odottamaan uutta.

Sitten tuli ihan kaatamalla vettä, ja sen jälkeen mentiin sään rauhoittuessa ottamaan ulos Undista pari kuvaa, kun ei herrasta ole kuvia niin paljoa. Kuvissa osassa poseeraa Sessile.


 Ja mikä onkaan tylsempää, kuin postaus ilman kuvia, niin pistetään pari meikäläisen ridauskuvaa! Hevonen on eestinhevosruuna ja tottelee nimeä Jokker, enkä mene Jokkerilla todellakaan usein. Viimeksi ilman satulaa maastossa, enkä ole hypännyt hepalla _aikoihin_. Ei hypätty ekalla hyppiksellä korkeita vaan treenattiin enemmän istuntaa ja palautettiin miten mennään, ihan kiva!∞ Reneta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommentoi jos pidit tekstistä tai jos siinä oli jotakin väärin, rakentava palaute ja kritiikkikin on hyvän maun rajoissa sallittua :)!
Toivottavasti tykkäsit tekstistä, jos on kysyttävää - kysy!