maanantai 20. heinäkuuta 2015

Startataan uusiksi !

Moikka!
Päätin nyt aloittaa tämän Casanenten blogin ihan uudestaan, koska en tykännyt edellisestä postaustahdista, tyylistä tai ulkonäöstä yhtään. Teksteissä oli suurinosa vanhoja asukkaita, vanhaa infoa ja muutenkin, ettei olisi ollut sinänsä järkeä pitää tekstejä julkisena, joten muutin ne yksityisiksi.
Nyt on kuitenkin aika aloittaa Casanenten uusi blogi, ja uudet kujeet! Sama osoite, sama blogi, mutta täysin uusi alku, kuulostaako hyvältä? Ulkoasukin muuttui, nyt on vähän kesäisempi ja vihreämpi teema!
Casanenteen on muuttanut edellisen blogitekstin jäljeltä paljon uusia hevosia. Mm. Connemaranponiorit Verrattoman Hattiwatti ja KKA One On One. Meille on myös lähiaikoina syntymässä Ellun varsa, joka on luultavasti tammavarsa ja olenkin sille nimen jo keksinytkin. Varsan nimeksi tulee näillänäkymin CAS Anastasia, kutsumanimiä on kaksi Cola sekä An


Olen käynyt myös muutamissa kilpailuissa, esimerkiksi SM-kilpailut 2015. Osallistuin estemestaruuteen Essillä, mutta toisen esteen jälkeen matto lähti alta ja kaaduin, joka harmitti todellakin. Ratsastin vielä 70-centtimetrin luokan vanhalla asukkaalla Swingillä, ja olisin sijoittunut jos en olisi pudottanut kolmoissarjan keskimmäistä estettä, sekin oli siksi, etten laskenut laukka-askeleita oikein.

Sitten on ollut Kht Cramellen ja Cityhorsesin kilpailut, mistä irtosi kolmas sija tyyliesteluokasta Letulla ja voitto orinäyttelyssä Ripillä, eli yksi ruusuke tyyliluokasta ja pokaali orinäyttelystä.
Sen jälkeen oli Kht Yötähden kilpailut, mistä irtosi kolme toista sijaa ja yksi voitto. Codalla orinäyttelystä toinen sija sekä samalla hevosella pienemmästä esteluokasta toinen sija. Parhaan kaverini Ezzylian hevosella Aapolla kilpailin kur-luokan, ja siitä irtosi myös toinen sija. Laukkakilpailuun osallistuin Cherokeellä ja tulimme ensimmäisenä maaliin, jee.

Nyt olisi luvassa sunnuntaina 26.7 Kht Windin kilpailut / myyjäiset. Teen nyt myytäviä varusteita ja karsin hevosteni varusteista osan, pidin myös pienet instagram-myynnit ja tienasin yli satasen, kiitos! Saa nähdä miten kisattavissa luokissa menee :) Essi on ollut ylläpidossa Selmalla, Kht Lehtikarusellilla ja on ollut tosi hyvä, itseasiassa täydellinen ylläpitokoti minne voisin Essin antaa toistekin! Poni matkaa tällä viikolla takaisin kotiin ja se osallistuu Windin kilpailuihin kanssani. Osallistun myös Watilla kuriin, biisinä on Bon Jovia, en tosin oo päättäny vielä mikä.


Olen myös ratsastanut muiden hevosia pitkästä aikaa, tosi kivaa vaihtelua omiin heppoihin! Kuvassa onkin minä ja parhaan kaverini Sessilen welshponi Mörkö, joka on melkein kaikkien (paitsi Essin) welshponieni isä. Sessilen puoliveriori Picu tulee myös tänne ylläpitoon. Minulla on ollut nyt myös ylläpidossa Julleffin, eli Kht Rosebellin haflinger ruuna Bob.

Ajattelin jos kuvailisin kameralla tässä joku päivä my dayn teille youtubeen, joten sellainen olisi tulossa! Kuvasin myös pari kuukautta sitten päivitetyn talliesittelyn, joten kurkatkaas sekin, jos ette ole vielä nähneet!


∞ Reneta. 5 kommenttia:

  1. Olipa ihana teksti! Oot mun esikuva tässä harrastuksessa, ja sulla on tosi ihania heppoja ja upat kädentaidot! <3
    - Solen

    VastaaPoista
  2. Ihana talli sulla

    VastaaPoista

Hei! Kommentoi jos pidit tekstistä tai jos siinä oli jotakin väärin, rakentava palaute ja kritiikkikin on hyvän maun rajoissa sallittua :)!
Toivottavasti tykkäsit tekstistä, jos on kysyttävää - kysy!