keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Sipoossa sekä ostoksilla

Moi! Käytiin tässä viimepäivinä Kht Sukanvarren mummolassa, ja kun ei ollut muutakaan tekemistä niin leivottiin lettuja ja kuvailtiin Sukanvarren hevosta Hattia ja sitten Lettua, jonka olin ottanut mukaan.
Ja seuraavana lähdettiin käymään IKEAssa ja sitten extempore Vahinkotavara - kaupassa. Ikeasta tarttui mukaan viisi harjakippoa hevosille 0,50cent kpl, Roxylle karsinaan säilytystasku 3,99e, magneettitaulu 5e ja pöytäalusta. Sitten vahinkotavara kaupasta naruja 6,20e :-)
Raahasin muovipussillisen nahkoja Sukanvarrelle, mutta ei tehtykkään mitään vaan katottiin leffaa ja lempibändin keikkoja, eheh. Noh, tänään ajattelin käydä ratsastamassa ja viemässä postiin viimeisemmät myyntikamat, joiden rahat tulivat. 12 päivää Viroon, jees!

Kuvissa ensimmäinen, läikikäs hevonen on Sukanvarren omistama Hatti josta kerroin. Toinen on Kht Piafflon omistama ranskanpuoliveri ori Picu, joka tuli tänne valmennettavaksi eli ylläpitoon. Molemmat kuvat ovat ottamiani ja Sukanvarren Ezzylia on toiminut pitäjänä.
Ajattelin kuvata kunnolla hevoseni joku päivä, kun on hyvä sää ja valaistus! Vitsi kun tykkään kuvata, ehdottomasti yksi lempijuttujani harrastuksessa.Blogissa ei ole vielä näkynyt jo vähän yli kuukausi minulla asunutta ratsuponioria. Viralliselta nimeltään ori on AP Nightrain, mutta tutummin Musse. Saksan ratsuponi, Joeyn valmistama ja vaihdoin Teeriin, joka oli esiintynyt jo poistetuissa blogiteksteissä.
Musse on pieni ja pyöreä, ja sillä olisi tarkoitus valmentautua maastoesteillä ja rataesteillä.

Näissä kuvissa on S.V Sweet Child O´ Mine, eli tutummin Ellu. Neiti on 8-vuotias Ruotsin puoliveritamma, jonka pitäisi saada ensimmäinen varsansa lähiaikoina. Ellu on kopio oikeasta hevosesta, joka tosin on erirotuinen ja hänellä on erilainen virallinen nimi.
Ellu on kenttähevonen, erittäin tasokas sellainen!

∞ Reneta
P.S Nyt ei tule tekstejä näin tiuhaan! Seuraava teksti tulee vasta ensi viikolla :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommentoi jos pidit tekstistä tai jos siinä oli jotakin väärin, rakentava palaute ja kritiikkikin on hyvän maun rajoissa sallittua :)!
Toivottavasti tykkäsit tekstistä, jos on kysyttävää - kysy!