maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kuvauspäivä

Moikka! Tänään @rebelinponit eli Anni tuli meille ja myös Ezzylia ja Sessile. Käytiin maastossa jossa metsästettiin vadelmia, metsämansikoita ja mustikoita ja siitä kallioille syömään niitä. 
Kuvailtiin myös vähän heppoja ja meidän menoa sekä vähän posekuvia, hienona esimerkkinä aloituskuva missä Rebel ja Lettu komeileekin ;) Tarhasin aamulla yhdentoista aikaan kaikki hevoset, melkein kaikki saivat myös liikutuksen tälle päivälle! En lähdekkään purjehtimaan kun reissu peruuntui.. :c


Innostuttiin sitten hyppäämään ja sain hyvän tarkennuksen esteelle, joten tässä kuvia! Ensimmäisessä Sessile hoitohevosellaan Letulla ja toisessa minä ja Roxy ilman varusteita, jota ollan harjoteltu! Ponin luotto <3
Kuvaajaa en näissä muissa, joko Rebel tai Ezzylia. Aikamoista sekoiluakin tuli, kuvat kertovat enemmän kuin suuret selittelyt!
Ja näissä kuvissa Rebel ja sähläriponi Tico, joka on kolme. Voivoi Rebel..
Ja Kundi, jolla on vielä isompi riski vetää kaulanarulla, mutta kyllä ne vauhdittelun ja kaasuttelun jälkeen Ezzylian kanssa ihan nätisti meni! Ylpeä omistaja ;)Sitten poseerasin mulle kahden tosi tärkeän hevosen kanssa. Undi, voikko connemaraponi on vienyt mun sydämen jo tässä kahden kuukauden ajan ja eilen siitä tuli virallisesti ihan _mun_ oma! Maksoin sen ja nyt se on mun, ihan vaan munmunmun <3. Ja Kundi, se ihanuus! Kundi on jotenkin se alkuhuuma mikä Essilläkin, en kestä! Kundi on tulinen ja kiero, just mulle se oikeanlainen.

Kundi on ranskanpuoliverinen ja Undi siis connemaranponi, molemmat tasokkaita ja halittavia tapauksia! 

Ensimmäisessä kuvassa mielestäni tosi kiva, yksinkertainen ottamani kuva Undi-herrasta ja Rebelistä sekä sitten Kundi-herrasta! Undikundi, hihih! Tuo Kundi kuva on jotenkin niin ihanan edustava, herra sai muuten uudet sieraimet eilen. Tosi informoitava asia, jee.


Tässä Sessile hoitohevosiensa Watin ja Letun kanssa.

∞ Reneta1 kommentti:

  1. Toi Nirvana paita miulleeee!!❤️❤️❤️😍😍😍

    VastaaPoista

Hei! Kommentoi jos pidit tekstistä tai jos siinä oli jotakin väärin, rakentava palaute ja kritiikkikin on hyvän maun rajoissa sallittua :)!
Toivottavasti tykkäsit tekstistä, jos on kysyttävää - kysy!