perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kuvapostaus


Moikka! Löysin vähän vanhempia kuvia viimekuulta koneeltani joten ajattelin julkaista ne täällä blogissakin, sillä kuvat olivat mielestäni ihan osakseen onnistuneita ja julkaisukelpoisia.
Usemmat kuvat ovat silloin, kun vierailin parhaalla kaverillani Kht Piafflossa mukanani Roxy ja Watti. Muutama kuvista taas sitten ihan tältä kuulta kun olin Kht Sukanvarrella.
Kuvassa poseeraa siis Kht Piafflon Sessile Roxyn ja Watin selässä. Oli pakko blurrata hieman kasvoja pois, koska en olisi uskonut, että Sessile tykkää jos en olisi blurrannut :'D. Watti oli silloin aika uusi poni minulla, mutta se on kyllä vienyt tiensä sydämeeni tuosta vain! Se on aikalailla samanlainen kuin Essi, mutta vähän kookkaampi ja muodokkaampi. 

Roxy on taas on welshponi ja ollut tallissa jo useamman kuukauden, mutta nyt hieman hiljaisemmalla elolla. No, ihansama - tärkeä se poni on ja se on ihhana!

Kumpi on sun suosikki?


Hieman pääkuviakin kyseisistä otuksista! Näistä poneista on tosi kiva saada tällaisia kuvia, kun molemmilla on oma ilmeensä.Roxystä on tullut minulle aikojen saatossa jo todella tärkeä poni, mistä en ole lähiaikoina luopumassa mistään hinnasta! Siitä puheenollen, erittäin moni hevonen menee kaappiin / ylläpitoon / myyntiin :c


Ezzylia ja hänen hevosensa Hattiwatti, tutummin Hatti. Olemme ostaneet / vaihtaneet molemmat hevoset noilla nimillä, joten oli aika sattuma. Onneksi erilaiset kutsumanimet, vaikka välillä meillä menee sekaisin! Toisessa kuvassa Ezzylia ja minun hevoseni Lettu, joka tosin on Ezzylian entinen hevonen ja myös valmistama.


∞ Reneta1 kommentti:

  1. Watti on ehdoton suosikkini! <3

    Heeiiii! Täytyy tsiigaa mitä laitat myyntiin! ;D

    VastaaPoista

Hei! Kommentoi jos pidit tekstistä tai jos siinä oli jotakin väärin, rakentava palaute ja kritiikkikin on hyvän maun rajoissa sallittua :)!
Toivottavasti tykkäsit tekstistä, jos on kysyttävää - kysy!