sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Kilpailuviettiä


Moikka! Taas ollaan käyty kisoissa ja tulikin viisi sijoitusta eri luokista, mutta onnistuin myös kaatumaan ja satuttamaan reiteni! Kundi ei ole hyvä kisahevonen, se hätiköi ja menee liian nopeasti ja lopulta sählää, mutta Funkin kanssa tuli esteluokista hyvät sijoitukset.

Menin Lauantaina yöksi Kht Piafflolle missä tein vähän myyntivarusteita ja liimailin blingejä Kundin ja Funkin varusteisiin. Päätin kisa-asun, kävin kaupungilla nopeasti ja katottiin illalla leffaa, Netflixin Kids-osiosta jee.

Aamulla herättiin yhdentoista maissa, siivoiltiin huone missä nukuttiin ja pakattiin auto. Kisapaikalla oltiin noin 13.20, ja ehdittiin hyvin verkata ja laittaa myyntipaikka kuntoon. Kiitos kaikille jotka sponssas mun säästöjä! P.S Kian ostama mansikkasuklaa oli superhyvää.Vähän kuvia Ezzylian valmistamasta hevosesta, joka oli myyntipöydässä ja lähti muistaakseni Kht Windille. Sessile, jonka luona olin yötä ihastui hevoseen täydellisesti. Kuvat olivat kivoja, niissä oli kiva tunnelma joten laitoin ne tänne nähtäväksi! :-)

Jos joku sattuu muistamaan, loppuvuodesta meille muutti shetlanninponitamma JJ Lemmenviemää, jonka myöhemmin myin tilanpuutteen vuoksi Sessilelle. Lempi kisasikin ja sijoittui luokissa mitä en muista! Hihi, se on supersöpö.

Näytän tosi asialliselta takilla ja juoksuhousuilla, vaikka Kundin kanssa en uskonut
koskaan näyttäväni lähellekkään asialliselta. No, Ezzylia teki Kundille nutturat ja hänestä tuli söpö!

Roko ja hänen heppansa radalla :'D näitä kisakuvia, jotka tosin on useat epäonnistuneita
on liikaa. Tykkäsin tuosta hepasta, vaikkei omaan talliin sopisikaan kun se on niin iso, heh.


Myin tässä viikko (?) vähän yli sitten arabitamma Tellan, joka kisasi myös uuden omistajansa Kisatalli Hearthorsesin kanssa! Oli tosi kiva nähdä, että Tella on aktiivisessa käytössä!


Kuvat ovat satunnaisia, otin kaikista tunnelmallisimmat tai onnistuneimmat kuvat :) kiitos kivoista kisoista järjestäjälle ja kaikille kisoissa olijoille! Kuvia saa tulla pyytämään sähköpostiin joka lukeekin sivupalkeissa, vielä kerron iso kiitos!

∞ Reneta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kommentoi jos pidit tekstistä tai jos siinä oli jotakin väärin, rakentava palaute ja kritiikkikin on hyvän maun rajoissa sallittua :)!
Toivottavasti tykkäsit tekstistä, jos on kysyttävää - kysy!