tiistai 21. heinäkuuta 2015

Kavionjälkiä ja estetunti

Moi kaikki! Eilen meille tuli vieraita ja ratsastettiin heidän kanssa Watti, Chero, Undi ja pari heidän heppaa. Watti sai myös eilen aamulla uudet kamat, joista laitoinkin kuvan jo instagramiin.
Käytiin myös yömaastossa, mutta kuultiin "yliluonnollisia" ääniä ja häivyttiin sitten asvalttitien kautta kotiin tyyliin käsi kädessä, hahah.
Tänään sitten herättiin ja päätin pitää Sessilelle estetunnin, mutta se koituikin, että osallistuin sille mukaan. Satuloin Kundin ja pomppasin mukaan, ja tuli otettua videopätkiäkin, mistä teen sitten ihan pienen koosteen! 

Minulle on siis tullut jo pari viikkoa sitten ylläpitohevoseni omaksi, eli vaihdoin Araan rautiaan läsipäisen ranskanpuoliveri orin S.V Live And Let Dien (ensimmäisessä kuvassa vasemmalla). Myös pari viikkoa sitten tuli uusi hevonen, tilaushevonen - ranskanpuoliveri ori Guns N' Fuckin' Roses (ensimmäisessä kuvassa oikealla)
Myös Logi, Samira, Sigur ja pari tiedotonta ovat lähteneet uusiin koteihin!


Ruutu asuu meillä yhä, tänään se lähti pieneen ylläpitoon Kht Piaffloon. Ruutu on jäänyt vähän vähemmälle liikutukselle jalkavaivojensa vuoksi, mutta tänään hypättiin 50-60centtimetrin pystyjä! Ori on alkanut taas menemään hyvin, joten eiköhän syksyllä voisi muutamat kilpailut koittaa, jos hevosella riittää kunto ja kapasiteetti.
Jännittää vähän sunnuntain kisat! Olen muuten nykyään tulevan puoliveriyhdistyksen blogin ylläpitäjä, jees! Pystyy tekemään blogihommia tämänkin blogin ulkopuolella.

Mulla olisi niin paljon asiaa, mutta säästän ne pariin postaukseen. Postauksia nyt ei tule tietenkään joka päivä, mutta tämä oli poikkeus. Halusin niin paljon näyttää uudet kuvat ja kuulumiset :D!

Pidän ehkä talvella sisäkisat, joten aloin suunnittelemaan jo niitä. Olisi kiva tehdä kaikenlaisia erikoisesteitä ja panostaa, koska ne olisivat ensimmäiset kisat jotka järjestän! Hihih.
Menen myös purjehtimaan heinäkuun lopusta ja jos otan hevosen, otan Codan mukaan saaristomerelle. Sitten elokuun alussa, melkein sen jälkeen lähdetään Viroon enkä tiedä ketkä hepat otan sinne, saa nähdä! Infoan enemmän instagramissa, minkä nimi löytyy sivupalkeista!

∞ Reneta2 kommenttia:

  1. Kiva postaus :) Mukava että aloitit blogin uudestaan sillä tykkään blogistasi!

    VastaaPoista

Hei! Kommentoi jos pidit tekstistä tai jos siinä oli jotakin väärin, rakentava palaute ja kritiikkikin on hyvän maun rajoissa sallittua :)!
Toivottavasti tykkäsit tekstistä, jos on kysyttävää - kysy!